Nieuwbouw

Woonerf 'T Heidehuys

Brechtsesteenweg 51
2390 WESTMALLE

Woonerf 'T Heidehuys. Nieuwbouwproject nabij het centrum van Westmalle. Laatste appartementen nu te koop

Meirhoeve

Brechtsesteenweg 32/36
2390 WESTMALLE

Veertien unieke woningen en appartementen die in U-vorm rond een fraai woonerf liggen. Waar u kiest: een babbel met de buren of een privémoment in uw eigen tuin of op uw terras. Gebouw opgetrokken in de klassiek hoeve stijl.
Reeds 14% Verkocht

2 Moderne nieuwbouw woningen

2390 OOSTMALLE

Moderne nieuw bouwwonig Het betreft 2 nieuwbouw half open bebouwingen op een perceel van meer dan 500m2. Ze werden opgetrokken in een moderne stijl dwz grote glas partijen, gevel deels in steen, deels sierpleister. Ook zijn de woningen energiezuinig, met een e-peil lager dan 60, zonneboiler aangesloten op de CV installatie. De tuin is zuid-georiënteerd en achteraan een ruime berging aanwezig. Het is gelegen op wandelafstand van het centrum van Oostmalle, verschillende winkels en scholen. Be...
Reeds 100% Verkocht

DOMEIN DE WITTE MOLEN

2275 LILLE

Uniek nieuw project op een terrein van meer dan 3500 m2 bestaande uit 2 gebouwen met in totaal 23 wooneenheden. Moderne architectuur met aandacht voor de nieuwste energienormen. Hoogwaardige kwalitatieve afwerking. Ruime goed toegankelijke ondergrondse parking voorzien van de nodige liften. Centraal woning doch in een oase van groen.